DWQA QuestionsVictima sentinta penala ?
office@cjo.ro Echipa asked 4 ani ago

Buna ziua, va rog a~mi face de cunoscut daca sunt victima unei sentinte penale din anul 1993, se mai poate inainta un proces de corectare, avand in vedere ca atunci din lipsa banilor,nu am facut recurs,deasemenea vazand conditiile derularii procesului, oricum aveam convingerea ca nu voi castiga procesul.
S~au omis acte de proprietate,( in iesire din indiviziune) existenta usilor si geamurilor la momentul cumpararii, punerea de obloane la geamuri, capat de cerere respins in sentinta civila, dar repus in aplicare ca urmare a unei incheieri ulterioare, prin adoptarea unei a~II~a expertize, la care pe parcursul procesului a fost ignorata,cred voit, pentru a fi manuita ulterior sentintei penale date deja.
Informatia in acest scop am prins~o la radio, dar eu n~am putut~o recepta complet, asadar, va rog a~mi da informatia daca mai pot reveni cu un alt proces de corectare a acestui abuz, daca pot sa spun asa.

1 Answers
office@cjo.ro Echipa answered 4 ani ago

Stimata dna,

Trecerea unei perioade insemnate de timp de la data pronuntarii sentintei de condamnare, coroborata cu ramanerea definitiva a acesteia, determina aplicarea unei singure solutii, respectiv revizuirea.
Aceasta reprezinta o cale extraordinara de atac, care poate fi ceruta cand s-au descoperit fapte sau imprejuarari ce nu au fost cunoscute de instanta la solutionarea cererii – cum este si cazul dvs – si se adreseaza procurorului de la parchetul de pe langa instanta care a judecat cauza in prima instanta