DWQA Questionsvalabilitate amenda rovinieta dupa doi ani
office@cjo.ro Echipa asked 4 ani ago

Buna ziua, mai este de actualitate o amenda de rovinieta de acum doi ani,descoperita intamplator la administratia financiara,fara ca eu sa fiu anuntat de aceasta amenda timp de doi ani.
Multumesc

3 Answers
office@cjo.ro Echipa answered 4 ani ago

Buna ziua,

Teoretic ea este valabila atat timp cat nu a fost contestata de catre dvs. Daca nu v-a fost comunicata, atunci fie o contestati, fie in cazul unei somatii sau executari silite pentru plata amenzii, formulati o contestatie la executare.

Mult succes si va multumim pentru publicarea intrebarii si increderea acordata!

office@cjo.ro Echipa answered 4 ani ago

Contestatia nu se face in termen de 30 de zile de la instiintare? Eu nu am fost instiintat,am intrat in posesia Procesului Verbal astazi cand am vrut sa platesc impozitul pe autovehicul.Administratia a inregistrat procesul verbal in luna iunie anul trecut,iar ei spun ca nu am avut rovinieta acum 2 ani.

office@cjo.ro Echipa answered 4 ani ago

Buna seara,

In principiu se ataca in 15 zile de la comunicare, insa teoretic la dvs. termenul ar trebui sa curga de la data la care ati luat cunostinta daca intr-adevar nu se poate face dovada comunicarii amenzii. Situatia este ciudata si ar trebui sa o discutati cu cei de la Administratie.