DWQA Questionsunde ma pot interesa cand voi primi despagubirea pe proprietatea din Basarabia cf.lg.290 ,am hotararea definitiva si contul deschis la banca de 4 ani
office@cjo.ro Echipa asked 4 ani ago

Buna ziua! tatal meu e refugiat din Basarabia.A primit hotararea de despagubire cf.lg 290 ,si-a deschis si cont bancar in urma cu patru ani si de atunci nu a primit nici bani nici vreo instiintare.Va rog imi puteti spune unde sa se intereseze cand va primi primii bani ?Mai exista vreo speranta ? Mentionez ca acest dosar intocmit pentru primirea despagubirii l-a facut in 10 ani si a fost purtat pe drumuri in conditiile in care el are documente in original ce atesta titlul de proprietate nu ca altii doar cu martori .E strigator la cer. Am cunostinta de cauza cum ca anumite persoane si-au primit banii. Unele dosare au fost favorizate, iar el om de rand ca multi altii a fost dat la spate. Astept un raspuns .Va multumesc !

1 Answers
office@cjo.ro Echipa answered 4 ani ago

Buna ziua!

In cazul dvs. indicat este sa luati legatura cu Direc?ia pentru Acordarea Desp?gubirilor �n Numerar din cadrul Autorit??ii Na?ionale pentru Restituirea Propriet??ilor. Insa, recomandat este sa discutati cu un avocat pentru ca acesta sa se ocupe de cazul dvs. in ce priveste relatia cu autoritatile statale.

Cu stima,
Av. Cristian Barcan
avocat@cjo.ro