DWQA Questionsun sfat referitor la articolul 180
office@cjo.ro Echipa asked 3 ani ago

acum cateva zile am avut un „incident”….: viceprimarul din comuna unde imi exercit serviciul….mi a blocat plecarea din loc cu masina, a coborat din autoturismul sau, m-ia adus injurii atat mie cat si familiei mele, apoi m-a agresat fizic dandu-mi o palma, mentionez k eu nu l am jicnic in nici un fel,nici n uam ripostat la acesta ,si in tot acest timp a fost martor o persoana care a stat in partea dreapta a autoturismului meu, toate aceste s au intamplat deoarece cu 20 minute inainte i am cerut fiului viceprimarului si a altor 2 copii cu varstele de circa 10-12 ani sa nu mai mearga pe centrul drumului comunal si sa foloseasca trotuarul….I am depus o plangere la parchet, iar acum astept sa vad ce si cum decurg treburile……eu mam gandit sa ii cer acestuia o suma frumusica de $ pentru am spala rusinea pricinuita de injurile aferente si palma pe care am primit o …credetzi ca am vre o sansa ?

12 Answers
office@cjo.ro Echipa answered 4 ani ago

lasa ti-mi-o adresa de e-mail sa va trmit plangerea depusa la parchet…….

office@cjo.ro Echipa answered 4 ani ago

Buna seara,

Va multumim pentru �ncrederea acordat?, insa din p?cate nu oferim consultanta privat? in acest moment.

office@cjo.ro Echipa answered 4 ani ago

va multumesc…..inca o intrebare daca se poate…..ce suma de bani credetzi ca ar fi de cuviintza sa i-o cer invinuitului si instantza mi ar accepta acest lucru, pentru daunele morale si materiale ??? undeva la 3 000 euro ? sau ma rog…cat considerati dumneavoastra si din experientele avute ulterior k s a aprobat pentru asa ceva ??? asta sa nu degenerez intr un scandal public cu presa si tv avand in vedere functia de viceprimar a invinuitului ?? stima si un weekend placut !

office@cjo.ro Echipa answered 4 ani ago

Buna ziua,

Suma este mai mult un aspect relativ, exist�nd instante care acorda toat? sume, insa exista instante care nu acorda nimic. Daca Dvs considerati ca 3.000 de euro sunt echitabili, atunci solicitati aceasta suma, urm�nd ca instan?a sa dispun?.

office@cjo.ro Echipa answered 4 ani ago

Buna ziua,

In principiu, puteti sa solicitati daune morale daca ati suferit un prejudiciu moral.

Este important sa dovediti prejudiciul moral, legatura intre fapta ilicita si prejudiciul moral si mai ales sa precizati intinderea acestuia.

Av. Paula Nedelcu