DWQA Questionsun sfat referitor la articolul 180
office@cjo.ro Echipa asked 4 ani ago

acum cateva zile am avut un „incident”….: viceprimarul din comuna unde imi exercit serviciul….mi a blocat plecarea din loc cu masina, a coborat din autoturismul sau, m-ia adus injurii atat mie cat si familiei mele, apoi m-a agresat fizic dandu-mi o palma, mentionez k eu nu l am jicnic in nici un fel,nici n uam ripostat la acesta ,si in tot acest timp a fost martor o persoana care a stat in partea dreapta a autoturismului meu, toate aceste s au intamplat deoarece cu 20 minute inainte i am cerut fiului viceprimarului si a altor 2 copii cu varstele de circa 10-12 ani sa nu mai mearga pe centrul drumului comunal si sa foloseasca trotuarul….I am depus o plangere la parchet, iar acum astept sa vad ce si cum decurg treburile……eu mam gandit sa ii cer acestuia o suma frumusica de $ pentru am spala rusinea pricinuita de injurile aferente si palma pe care am primit o …credetzi ca am vre o sansa ?

12 Answers
office@cjo.ro Echipa answered 4 ani ago

Buna ziua,

Sa va constituiti inseamna ca in momentul formularii plangerii penale sau ulterior (chiar si in instanta daca o sa fie cazul) sa precizati ca doriti ca invinuitul/inculpatul sa va despagubeasca cu o suma de bani pentru daune materiale si morale.

In ce priveste acuzarea dvs., din exprimarea dvs. pare doar a fi o sicana, insa daca a existat intr-adevar aceasta fapta si se poate dovedi existenta faptei mentionate, atunci ar putea exista complicatii.

office@cjo.ro Echipa answered 4 ani ago

lasa ti-mi-o adresa de e-mail sa va trmit plangerea depusa la parchet…….

office@cjo.ro Echipa answered 4 ani ago

Buna seara,

Va multumim pentru �ncrederea acordat?, insa din p?cate nu oferim consultanta privat? in acest moment.

office@cjo.ro Echipa answered 4 ani ago

va multumesc…..inca o intrebare daca se poate…..ce suma de bani credetzi ca ar fi de cuviintza sa i-o cer invinuitului si instantza mi ar accepta acest lucru, pentru daunele morale si materiale ??? undeva la 3 000 euro ? sau ma rog…cat considerati dumneavoastra si din experientele avute ulterior k s a aprobat pentru asa ceva ??? asta sa nu degenerez intr un scandal public cu presa si tv avand in vedere functia de viceprimar a invinuitului ?? stima si un weekend placut !

office@cjo.ro Echipa answered 4 ani ago

Buna ziua,

Suma este mai mult un aspect relativ, exist�nd instante care acorda toat? sume, insa exista instante care nu acorda nimic. Daca Dvs considerati ca 3.000 de euro sunt echitabili, atunci solicitati aceasta suma, urm�nd ca instan?a sa dispun?.