DWQA QuestionsUn mare ajutor din partea dumneavoastra
office@cjo.ro Echipa asked 4 ani ago

Sotia mea este plecata in Spania din luna Martie 2011 si nu are un loc de munca , si locuieste impreuna cu sora ei si cumnatul ei cetatian spaniol mult mai in virsta de cit cumnata mea , pensionat pe caz de boala psihica , din 24 de ore 20 le doarme , foloseste calmante industrial , are momente cind nu poate sa se stapineasca se ia pleaca se dezbraca si multe multe altele …

In data de 11iulie2011 am cazut de acord cu sotia mea sa merg cu fetita in Spania pina la inceputul luni august si la sfirsitul luni sa ne intoarcem toti trei acasa .
In data de 11 iulie am ajuns la Madrid in data de 12 iulie am observat ca din borseta cu acte a mea a disparut pasaportul fetitei si am intrebat de pasaport si mi sa spus de sotie ca este la ea si ca eu miine vin inapoi in romania singur pe data de 13 iulie , pentru ca noi nu mai avem nimic incomun .

Tot in data de 12 iulie am fost la o sectie de politie din Madrid unde am fost sa fac o plingere acestea mau indrumat spre un centru de protectia copilului pe care nu lam gasit din urmatoarele motive :

– ne stind limba Spaniola
– ne cunoscind Madridul ( EU PE DATA DE 11 IULIE 2011 AM FOST PRIMA DATA IN SPANIA )

Iar pe data de 13 iulie am venit in romania singur fara fetita .

Vreau sa va mai relatez ca sotia mea a avut doua tentative de suicid in romania find dusa de urgenta la spital unde i sa recomandat consult psihiatric refuzindul de fiecare data .

Sotia mea cind are acumulate mai multe probleme , nervi cauta de a se deparazita de ele prin tentative de suicid .
Eu va atasej copii dupa adeverintele medicale care dovedesc tentaivele ei .

FETITA ESTE IN MARE PERICOL IN SPANIA

Rugamintea mea este de a ma sfatui dumneavoastra ce sa fac si cum sami rezolv problema cu aducerea fetitei acasa .

VA MULTUMESC DIN SUFLET

1 Answers
office@cjo.ro Echipa answered 4 ani ago

Buna seara,

Sfatul meu este sa depuneti de urgenta o plangere penala la Politia de la domiciliul dvs. privind starea fetitei dvs. Politia, odata sesizata, va avea competenta si la nivel international.

De asemenea, va recomand sa mergeti la Autoritatea tutelara de la domciliul dvs. si sa aveti o discutie si cu acestia din urma. Cei de la autoritatea tutelara pot contacta autoritatile din strainatate in ce priveste fetita.

In acelasi timp, ati putea formula o cerere in instanta pentru divort si eventual incredintarea totala catre dvs. a fetitei.