DWQA Questionstot divort ?
office@cjo.ro Echipa asked 4 ani ago

As mai avea un martor dar problema este ca martorul acela nu vrea sa-i vina citatia acasa.Se poate s-o anunt eu ?(fara sa–i vina citatie?)Trebuie sa aduc vrun act de dinainte pt mama ca nu se poate deplasa?Si daca trebuie actul cand trebuie sa-l aduc?Specific ca pe data de 3 iunie 2010 am prima infatisare.Va multumesc pt rasp

4 Answers
office@cjo.ro Echipa answered 4 ani ago

Buna seara,

in primul rând am sa va rog ca in situaţia in care mai aveţi alte întrebări legate de aceasta problema, sa folosiţi butonul „adaugă alte informaţii” chiar de pe pagina întrebării.

In ce priveşte întrebarea Dvs, martorii va trebui sa-i indicati instanţei, urmând ca la termenul de probe sa le precizati adresele pentru a primi citatie. Nu trebuie sa duceti niciun act ci doar sa stiti domiciliile martorilor. Doar in situaţia in care instanţa va pune in vedere sa depuneti lista cu martori va trebui sa precizati martorii si adresele acestora in scris.

office@cjo.ro Echipa answered 4 ani ago

In ce priveşte mama, va trebui sa precizati instanţei starea acesteia si de asemenea sa dovediti ca aceasta nu se poate deplasa, la momentul indicarii martorilor.

office@cjo.ro Echipa answered 4 ani ago

problema mea este ca acel martor nu vrea sa primeasca citatie acasa.Nu vrea sa stie fam ei.Ce e de facut in acest caz?Scz deranjul

office@cjo.ro Echipa answered 4 ani ago

Citatia o primeşte doar dacă o numiti Dvs. in instanţa. Ar putea sa nu primească citatie dacă instanţa va permite sa prezentati martorul direct la termen, insa va trebui sa solicitati acest lucru instanţei.