DWQA QuestionsTermen recurs
office@cjo.ro Echipa asked 4 ani ago

Daca stampila de sosire a comunicarii unei sentinte civile intr-un litigiu de munca, este 26.10.2010 pentru parata si 25.10.2010pentru reclamant, care este ultima zi in care fiecare dintre ei poate depune cererea de recurs?
Daca la fond in comunicare se specifica respingerea actiunii reclamantului, dar si a paratei de a primi cheltuieli de judecata, fara insa a depune la dosar chitante de plata, poate aceasta sa faca recurs pentru a primi cheltuieli de judecata si sa depuna totodata si chitantele cu cheltuielile facute in fond? Pe ce temei legal poate aduce chitante la recurs ?

1 Answers
office@cjo.ro Echipa answered 4 ani ago

Buna seara,

In situatia in care termenul de recurs este de 10 zile si avand in vedere ca prima si ultima zi nu se adauga la acest termen, atunci data ar trebui sa fie de 5.11 pentru comunicarea din 25.10, respectiv 6.11 pentru comunicarea din 26.10
In mod normal atat timp cat nu s-a facut dovada cheltuielilor la fond, aceste cheltuieli nu mai pot fi solicitate in recurs, ci eventual pot fi solicitate cheltuieli facute cu recursul. Insa, chiar daca pe recurs nu vor fi acordate cheltuielile, partea poate sa intreprinda o actiune separata de recuperare a cheltuielilor.