DWQA QuestionsSomatie impozit ?
office@cjo.ro Echipa asked 4 ani ago

buna ziua.

am avut o firma la care nu am preschimbat certificatul de inmatriculare in decembrie 2004.eu am fost plecat din tara in aceasta perioada si m-am intors anul asta.am cautat la registrul comertului si am aflat ca la decizia de dizolvare a tribunalului administratia financiara a facut recurs ,s-a judecat si a fost numit un lichidator in septembrie 2006.la adresa unde functiona firma am gasit o gramada de notificari cum ca figurez la dansii cu datorie de vre-0 5000Ron (eu aveam o datorie de 100 dar care se compensa cu TVA-ul pe care-l aveam de tecuperat).
Tot odata am gasit si o somatie ca datorez impozit forfetar pe venitul microintreprinderilor.va rog sa-mi spuneti cum trebuie sa procedez ca sa lamuresc si sa rezolv situatia.

Va multumesc,

1 Answers
office@cjo.ro Echipa answered 4 ani ago

Buna seara, din pacate,vestile nu sunt prea bune. Chiar daca atunci cand ati plecat datoriile societatii valorau 100 lei si trebuiau compensate,acestea nu s-au oprit aici,deoarece,din cate imi spuneti,in timp ce ati fost plecat nu ati suspendat activitatea societatii. In cazul in care societate dvs. a fost dizolvata prin procedura insolventei, nu mai puteti actiona in niciun fel. Daca in momentul de fata mai este in desfasurare vreo masura de executare asupra societatii, atunci puteti formula o eventuala contestatie impotriva sumei datorate sau asupra executarii in sine. Nu ezitati sa ne contactati pentru mai multe lamuriri.