DWQA QuestionsSanse la partaj imobil pers fizica dar cumparat cu banii firmei unde paratul este asociat unic
office@cjo.ro Echipa asked 4 ani ago
4 Answers
office@cjo.ro Echipa answered 4 ani ago

Buna ziua,

Important este cine anume este proprietarul respectivului imobil. In cazul in care dvs. sunteti proprietarul cladirii sau mai exact sunteti coproprietar pe respectiva cladire, atunci nu are importanta cine a construit-o intrucat drepturile de proprietate sunt egale.

office@cjo.ro Echipa answered 4 ani ago

Important este cine anume este proprietarul respectivului imobil. In cazul in care dvs. sunteti proprietarul cladirii sau mai exact sunteti coproprietar pe respectiva cladire, atunci nu are importanta cine a construit-o intrucat drepturile de proprietate sunt egale.

Proprietarii imobilului astazi = 14 mai 2010 = fosta fam Barbu
Dar 1) total salarii in fam in per ian 1993 – dec 1999,,deci salarii nu „”economii = unul oficial = 8400 usd/ sapte ani,,,sau doua salarii= unul cu Carte Munca altul fara Carte munca = amindoua = 16 800 usd – DECI SALARII NU ECONOMII.
2)SE CUMPARA IN 2000 DOUA IMOBILE = 22 000 USD SI TOT IN 2000 SE DARIMA UNUL SI SE CONSTRUIESTE SUBSOLUL DIN REST BANII CCA 17 000 USD = TOTAL CHELTUITI IN 2000 = 39 000 USD- CU PRECIZAREA CLARA CA – TOTI ACESTI BANI ERAU DE LA FIRMA UNDE PARATUL = ASOCIAT UNIC = PROF NET FIRMA = 97 – 1999,,,, SI CA = ECONOMIILE FAMILIEI CU UNUL SAU DOUA SALARII SI DOI COPII IN LICEE/FACULTATI/ FARA SA LE LIPSEASCA CEVA – NU PUTEAU FI DECIT ZERO,,, SAU MAX 3 – 4 MII USD DAR NU 37 000 USD
CONCLUZIE = TOTAL SALARII NU ECONOMII ALE FAM = X USD ,, IAR TOTAL CHELTUIELI ALE FAM IN 2000 = 4 X = DE PATRU ORI MAI MULT DECIT TOTAL SALARII NU ECONOMII.. DE UNDE BANII ??? IMPARTIM,PARTAJAM EGAL??? CONF COTEI DE CONTRIB A PARTILOR ??? CE VA HOTARI INSTANTA UNDE PARATUL ,, NU ARE APARATOR IAR RECLAMANTA ARE ??????? 50 CU 50??? DA DREPTATE PARATULUI = MASCULIN,, SI FARA APARATOR, CIND RECLAMANTA = SEX FEM CA SI D-NA JUDECAT ,,, SI MAI ARE SI APARATOR NASCUT CE E DREPT IN 82 CIND EU TERMINAM FACULTATEA ??????
VA MULTUMESC MULT,MULT DE TOT

office@cjo.ro Echipa answered 4 ani ago

Buna ziua,

Situatia dvs. este destul de complicata, insa instanta va acorda un procent de 50-50 in situatia in care contributia ambilor soti a fost egala. In situatia in care veniturile sau aporturile nu au fost egale, atunci instanta se va raporta la aceasta situatie. Insa, recomandat ar fi ca in situatia in care considerati ca bunul nu ar trebui impartit egal, sa solicitati acest lucru si sa indicati astfel cererea dvs.

In ce priveste avocatul, trebuie sa aveti in vedere ca instanta nu va tine cont de lipsa sau existenta unui avocat. Daca situatia dvs. financiara este delicata, atunci puteti cere un avocat din oficiu sau ca onorariul acesta sa fie acoperit conform OUG 51/2008

office@cjo.ro Echipa answered 4 ani ago

Pai cam asta am cerut si in Instanta eu 100 la suta si am aratat de ce = motivele cererii, in asanumitele INTIMPINARI,,PRECIZARI SI CERERI RECONVENTIONALE,,..,,,,,, ORICUM ESTE D E Z G U S T A T O R,, GROAZNIC SI CU = D-NA J U S T I T I E
1. pt a intreba = dosarul meu este in Arhiva = stai la coada min 20 min
2 Pt a depune ceva la Registratura in max un minut – stai la coada = 30 45 min
3.Am avut pina acum SAPTE „”SEDINTE „” urmeaza a opta,, am depus documente de min 12 ori,, iar din sept 2009 pina acum 14 mai = nu am „”prins/gasit dosarul pt studiu/in Arhiva decit la inceput cind avea 5 pag – in rest NU L-AM GASIT IN ARHIVA PT STUDIU,,, studiu cu 5 – 7 min innaintea inceperii sedintei adica = DEZASTRU,,,,, Cu obtinerea de xerocopii nu mai spun =[ iarasi dezgustator= de la 20 feb 2010 fac trei cereri pt obtinerea de xerocopii,platesc TJT si iau timbre judiciare si = nu e dosarul in Arhiva,,, Nu merge xeroxul etc etc din 22 februarie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
APOI CONSIDER EU „””” CA UN NEPRICEPUT „” IN DOMENIU – CU PROBELE/DOVEZILE PREZENTATE DE MINE//PARAT – DACA VROIAU – PARTAJUL SE PUTEA TERMINA IN MAX TREI SEDINTE. ACUM DACA VREAU SA TRAG DE TIMP = APLIC „” INSUFICIENTA TIMBRARII „” SI NE MAI AMINA O LUNA,,,APOI VINE VACANTA JUDEC,, SI NU TERMINAM PINA LA CRACIUN – exact ca bancul ala = UN AVOCAT ….. TERMINA PROCESUL IN DOI ANI,,,UNUL …….. BUN IN PATRU ANI
ORICUM INCA O DATA VA MULTUMESC DIN SUFLET SI F F MULT
SI = SA TRAITI BINE – CUM SPUNEA CINEVA MAI ACUM CCA 4 ANI