DWQA Questionsreyiliere contract furniyare servicii internet
office@cjo.ro Echipa asked 4 ani ago

Buna ziua!

Am incheiat cu Vodafone o anexa a contractului de telefonie mobila prin care beneficiez de un abonament la internet prin modem mobil. Acest modem are o cartela sim (cu numar diferit de telefon)deci functioneaza independent de telefonul meu mobil. Modemul este oferit de Vodafone cu titlu gratuit. Anexa la contract a fost incheiata pentru o perioada de un an de zile timp in care daca renunt la acest serviciu platesc despagubi de 150 euro catre Vodafone. Intrucat serviciile de furnizare intenet nu se ridica la standarde acceptabile (viteza de download foarte mica, dese perioade in care conexiunea la internet nu poate fi realizata), as dori sa renunt la acest serviciu de internet.
Se poate rezilia contractul fara plata acelei taxe de 150 euro si prin restituirea modemului, in conditiile noilor reglementari legale intrate in vigoare in acesta vara?
Daca raspunsul este afirmativ, care este prevederea legala si care este procedura de renuntare la acest serviciu de slaba calitate?

1 Answers
office@cjo.ro Echipa answered 4 ani ago

Buna ziua,

Raspunsul este afirmativ, iar legea aplicabila este Legea 161/2010. Cel mai bine ar fi sa aveti o discutie cu acestia in care sa le precizati ca doriti rezilierea intrucat internetul nu respecta conditiile contractuale. Va trebui sa le predati si dispozitivul intrucat acela se ia in custodie.

CJO.ro va recomanda [link url=http://event.2parale.ro/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=4b6794ab1&unique=3a772cc14&redirect_to=http%3A%2F%2Fwww.mygreencity.ro%2Flanding_p.php]case pt. vremuri de criza[/link], [link url=http://event.2parale.ro/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=4b6794ab1&unique=698c81532&redirect_to=http%3A%2F%2Fwww.bestjobs.ro%2F]bestjobs[/link] si [link url=http://event.2parale.ro/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=4b6794ab1&unique=ba6c35713&redirect_to=http%3A%2F%2Fwww.tjobs.ro%2Fpromovare-cv.html]joburi in strainatate[/link]