DWQA Questionsretinere numere inmatriculare masina radiata
office@cjo.ro Echipa asked 4 ani ago

buna ziua,maq numesc sapunaru ovidiu si am o problema mai deosebita,am cumparat o dacie 1310,cu toate actele valabile,dar la un filtru rutier mi s-a retinut talonul numerele,permisul pe motiv ca masina le apare in baza de data radiata din 2001! fostul proprietar a ramas surprins habar nu avea,ce e de facut? va multumesc!

5 Answers
office@cjo.ro Echipa answered 4 ani ago

Buna ziua,

Indicat ar fi sa aveti o discutie cu cei de la Politie cu privire la aceasta problema. In cazu dvs., daca sunteti noul proprietar al masinii, va trebui sa inmatriculati masina pe numele dvs. si sa o inregistrati si la Administratia financiara de care apartineti. Astfel, dupa reinmatriculare, veti putea circula din nou (desi in mod normal masina trebuia inmatriculata pe dvs. de la data cumpararii).

Mult succes si va multumim pentru publicarea intrebarii si increderea acordata!

office@cjo.ro Echipa answered 4 ani ago

problema e ca am cumparat o in 06 dec ac. am fost oprit in 11 dec ac.toate actele detinute perfect legale…dar in baza de date tot radiata apare,e o eroare undeva fostul proprietar nu a radiat o niciodata…fiscalul e la zi,oricum multumesc!

office@cjo.ro Echipa answered 4 ani ago

Buna ziua,

Situatia este ciudata intr-adevar daca cele sustinute de proprietar sunt adevarate. Din pacate tot cu cei de la Politie trebuie sa rezolvati problema, in special cu cei de la Inmatriculari.

office@cjo.ro Echipa answered 4 ani ago

domnule avocat masina era de timis iar eu sunt in gorj,numerele nu au fost date in 10 ani altei masini e ciudat problema e ca timisul zice ca dupa 10 ani nu mai au arhiva…cu stima!

office@cjo.ro Echipa answered 4 ani ago

Incercati sa vorbiti cu cei din Gorj atunci cu privire la inmatriculare, intrucat acestia ar avea competenta sa va ajute daca masina ar aparea ca neinmatriculata (radiata).