DWQA QuestionsRestanta Card Credit
office@cjo.ro Echipa asked 4 ani ago

Buna ziua. Am un card de credit pentru care nu am mai achitat suma minima datorata de 3 luni. Cei de la banca imi spun ca nu exista nicio modalitate prin care sa-l pot transforma in credit personal cu rata si dobanda mai mica. Lucrand in vanzari veniturile mele au scazut considerabil in ultimul an. Eu nu detin niciun bun imobil. Ce se intampla dc nu mai achit? Imi pun poprire pe salariu? SAu cum ar fi mai bine sa procedez: le mai platesc din cand in cand acceptand hartuiala lor intre timp sau astept sa fie preluat de o firma de reuperare si sa negociez cu ei sa restitui o parte? Va multumesc si astept cu interes un raspuns.

1 Answers
office@cjo.ro Echipa answered 4 ani ago

Buna ziua,

Daca nu aveti niciun bun pe numele dvs., atunci cei de la banca vor incerca sa va urmeasca veniturile. Daca nu aveti nici venituri, atunci cei de la banca nu vor avea cu sa va execute.

Indicat este sa ajungeti la o intelegere cu acestia referitoare la o plata esalonata, aspect pe care il puteti pune in practica si in varianta a 2a: cu firma de recuperare. Insa, daca asteptati mai mult, important este sa se cumuleze penalitatile.

Mult succes si va multumim pentru publicarea intrebarii si increderea acordata!