DWQA Questionsrespingere dosar functie publica pe motive medicale
office@cjo.ro Echipa asked 4 ani ago

Daca pentru o functie publica , adeverinta medicala eliberata de medicul de familie preciza apt clinic , comisia de concurs poate sa respinga dosarul in baza art 54 , lit.e din legea 188 / 1999 r2, din motive medicale? ( asa am patit eu deoarece in dosar am introdus certificatul de persoana cu handicap , am si o hotarare CNCD de discriminare, am depus toate documentele la parchet , dar nici politia nici parchetul nu au luat in considerare aceasta hotarare , rezolutia data fiind neurmarirea penala inpotriva membrilor comisiei , eu avand 20 zile sa fac contestatie decozia am primit-o pe 11.08.2011. Am gasit un acocat care in baza unui contract o face dumnealui , poate fara semnatura mea?, cum pot sa verific daca a depus contestatia? )
Multumesc,

21 Answers
office@cjo.ro Echipa answered 4 ani ago

Daca in adeverinta medicala este precizat apt clinic comisia are competente sa intrepreteze ce-a scris medicul?

office@cjo.ro Echipa answered 4 ani ago

fiind discriminat cu acte in regula ( hotararea CNCD ) , exista alte art de lege prin care sa pot solicita despagubiri?”

office@cjo.ro Echipa answered 4 ani ago

Raspunsul este negativ, insa trebuiesc indeplinite conditiile pentru functia respectiva (spre ex. daca se doreste angajarea unei femei de servici spre ex., atunci aceasta din urma trebuie sa indeplineasca conditiile fizice pentru a indeplini respectiva functie).

office@cjo.ro Echipa answered 4 ani ago

Alte articole ar fi cele cu privire la raspunderea civila delictuala. Recomandat ar fi sa discutati cu avocatul dvs. aceste aspecte.

office@cjo.ro Echipa answered 4 ani ago

Imi cer scuze , dar doresc un raspuns de la dumneavoasta referitor , la faptul ca eu am depus plangere la parchet impotriva membrilor comisiei , parchetul a dat solutia NUP , doresc sa aflu declatatiile membrilor din comisie si declaratia mea personala cu probele depuse, cum pot cere aceste declaratii , macar a mea ?
Multumesc,