DWQA Questionsrefuz inscriere program prelungit la gradinita
office@cjo.ro Echipa asked 4 ani ago

Buna ziua,

As dori sa ma ajutati in urmatoarea problema: eu nu am serviciu din luna ianuarie a acestui an. In acest moment trebuie sa imi inscriu baietelul la gradinita. Eu am solicita inscrierea la program prelungit si am primit din partea conducerii gradinitei un refuz pe motiv ca la programul prelungit al unei gradinite de stat se primesc doar copii care au ambii parinti angajati. Mentionez ca tatal baietelului meu lucreaza. Este legal sa primesc un astfel de refuz? Eu am tot cautat prin lge ceva care sa prevada conditiile care trebuie indeplinite pentru inscrierea la program prelungit dar nu exista nicaieri nici o restrictie in aceasta privinta.
Va rog sa ma ajutati, deoarece este prima data cand aud de asa ceva. Alte cunostinte au copii inscrisi la alte gradinite la program prelungit si nu au intampinat aceasta problema.

In asteptarea unui raspuns din partea dvs. , va multumesc anticipat.

Claudia Vasile

1 Answers
office@cjo.ro Echipa answered 4 ani ago

Buna seara,

Din pacate nu cunosc o astfel de interdictie, motiv pentru care cel mai recomandat ar fi sa solicitati gradiniteti respective indicarea articolului si legii aplicabile in mod concret.