DWQA Questionsrefuz eliberare diploma de inginer
office@cjo.ro Echipa asked 4 ani ago

Am incheiat cursurile facultatii de hidrotehnica din Bucuresti in anul 1995.La momentul respectiv ni s-a spus ca nu e obigatoriu examenul de licenta , fiind suficient pentru obtinerea diplomei de inginer redactarea si sustinerea proiectului de diploma , in speta asta am facut eu numai proiectul de diploma.Acu dupa 16 ani cand am mers sa imi ridic diploma mi-au spus ca nu se poate s mi-o dea pentru ca nu am sustinut in fata comisiei acel proiect ,fapt total neadevarat , secretarele de la rectorat mergand in arhiva si gasind cataloagele de la vremea respectiva, cu note si tot ce trebuie . Ei imi spun cei de la hidro ca trebuie sa sustin inca o data acel proiect si bineinteles ca imi baga pe gat si licenta acu . Ce e de facut in aceasta situatie?

1 Answers
office@cjo.ro Echipa answered 4 ani ago

Buna seara,

In primul rand ar trebui sa faceti o adresa scrisa prin care ii somati sa va predea diploma avand in vedere ca dvs. ati incheiat cu succes studiile. La aceasta adresa ar fi indicat sa atasati si copii dupa cataloagele respective.

In cazul in care acestia refuza in continuare, va trebui sa mergeti le calea instantei in vederea obligarii facultatii la predarea diplomei.