DWQA QuestionsRecuperare permis de conducere suspendat in Italia
office@cjo.ro Echipa asked 4 ani ago

Buna ziua. Am si eu o intrebare legata de recuperarea unui permis de conducere suspendat in Italia…pe data de 16/03/2009 permisul meu de conducere a fost suspendat pe o perioada de un an timp in care eu trebuia sa fac oarece analize acolo in italia ptr recuperarea permisului analize ce nu au fost facut datorita reintoarcerii mele in tzara.Tot intreb la politzia de care apartzin si nici pana in ziua de astazi nu a aparut in tzara.Ce se poate face in acest caz dat fiind faptul ca am foarte mare nevoie de acest permis la gasirea unui loc de munca.Va multumesc.

1 Answers
office@cjo.ro Echipa answered 4 ani ago

Buna ziua,

Din pacate tot cu Politia rutiera romana va trebui sa rezolvati aceasta problema, insa Politia care v-a emis carnetul de conducere si nu Politia din alta locatie. O alta posibilitate ar fi sa luati legatura si cu Ambasada Romaniei in Italia pentru a va ajuta in problema dvs. Interesant de stiut este ce se intampla in situatia in care nu faceti analizele, caz in care trebuie studiata legislatia italiana.

Recomandat ar fi sa faceti cereri scrise catre Politie intrucat acestia sunt obligati sa va raspunda in 30 de zile de la data cererii dvs.