DWQA QuestionsRecuperare acte
office@cjo.ro Echipa asked 4 ani ago

Buna seara, Inainte de a pleca din tara am fost cu cartile de munca incheiate la zi la Ministerul Muncii din Bucuresti pentru a fi expediate in Israel la Cosulatul Roman din Tel Aviv decembrie 1984.Dupa scurt timp am fost anuntat sa ma prezint pentru a le ridica contra unei taxe pe care nu am avut de unde sa o platesc deoarece inca nu lucram.Mai tarziu dupa 1990 mi s-a spus ca au fost returnate la Ministerul Muncii.
Daca ma puteti ajuta si sa ma indrumati ce sa fac pentru recuperarea lor fiindu-ne necesare pentru intomirea dosarelor de pensie. Va multumesc anticipat pentru ajutor.

1 Answers
office@cjo.ro Echipa answered 4 ani ago

Buna seara,

In cazul dvs. cel mai indicat ar fi sa faceti mai intai o cerere in scris catre Minister prin care sa le prezentati situatia si eventual la care sa atasati dovada depunerii cartilor de munca la ei (poate gasesc pana la urma cartile dvs. de munca). Totodata, o alta optiune ar fi sa obtineti un duplicat de pe acestea care in principiu trebuie eliberat de ultimul angajator (incercati sa luati legatura cu cei de la Inspectoratul Teritorial de Munca de care apartineti intrucat procedura nu este atat de simpla).