DWQA QuestionsRaspuns OPC la sesizare
office@cjo.ro Echipa asked 4 ani ago

Buna seara
Am scris la dumneavoastra in legatura cu un card efg.Am fost sunata astazi de ei,si mi-au propus sa le platesc suma datorata la jumatate.Problema e ca eu am plangere la opc,motiv pentru care ei m-au sunat astazi,dar nu am primit raspunsul opc-ului.Nu pot sa iau nici o decizie de teama sa nu fie vreo cursa a celor de la opc.Ce ma sfatuiti,pentru ca voi fi sunata din nou de efg.Nu ar trebui sa primesc rezultatul de la opc?

3 Answers
office@cjo.ro Echipa answered 4 ani ago

Buna seara,

Nu cred ca poate fi vorba de o cursa a OPC de indata ce acestia nu raspund la sesizari, fiind in principiu un organ ce actioneaza direct catre cel indicat a fi vinovat. Insa, problema dumneavoastra necesita o analiza profesionala si detaliata din partea unui avocat, intrucat consecintele juridice sunt direct influentate de examinarea in detaliu a situatiei expuse. Va recomandam serviciul Sfat Juridic PRIVAT care presupune acordarea unei consultatii detaliate si personalizate de catre un avocat.

Mult succes si va multumim pentru publicarea intrebarii si increderea acordata!

office@cjo.ro Echipa answered 4 ani ago

Ma scuzati,dar am scris eu gresit.Evorba de o cursa din partea EFG ,NU A OPC.

office@cjo.ro Echipa answered 4 ani ago

Buna ziua,

Nu credem ca poate fi vorba de o capcana, insa situatia trebuie verificata in concret motiv pentru care va recomandam serviciul Sfat Juridic PRIVAT care presupune acordarea unei consultatii detaliate si personalizate de catre un avocat.

Mult succes si va multumim pentru publicarea intrebarii si increderea acordata!