DWQA Questionspunere in posesie teren prin executare ?
office@cjo.ro Echipa asked 4 ani ago

Am o hotarare definitiva la o taxa de sucesiune cu un frate in care mi sa atribuit o suprafata de teren. Am platit executor judecatoresc de 5 luni care sa ma puna in posesie [10 milioane]. Cand in sfarsit a venit executorul dupa 5 luni ,fratele meu nu a dorit sa fie prezent mai precis nu a raspuns la poarta cand a venit executorul fiind instiintat de sosirea acestuia pentru punerea in posesie. Executorul a plecat spunand ca nu poate sa faca nimic. SPUNETIM cum pot sa intru in posesia terenului daca fratele meu nu o sa raspunda niciodata cand vine executorul? SAU am fost pacalit de domnul executor IOVANUVICI din CRAIOVA care spune ca nu poate sa faca nimic daca fratele meu nu il lasa sa intre pe terenul respectiv.

1 Answers
office@cjo.ro Echipa answered 4 ani ago

Buna ziua,

In mod normal executorul judecatoresc executa silit hotararea intrucat fratele nu o executa de buna-credinta. Prin urmare, la o executare silita nu trebuie sa existe consimtamantul debitorului pentru ca in acest caz nu s-ar mai executa niciodata nicio hotarare. Executorul trebuie sa execute silit fara acordul fratelui. Va recomand sa luati legatura si cu un alt executor si sa-l intrebati de procedura in sine.

CJO.ro va recomanda [link url=http://event.2parale.ro/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=4b6794ab1&unique=3a772cc14&redirect_to=http%3A%2F%2Fwww.mygreencity.ro%2Flanding_p.php]case pt. vremuri de criza[/link], [link url=http://event.2parale.ro/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=4b6794ab1&unique=698c81532&redirect_to=http%3A%2F%2Fwww.bestjobs.ro%2F]bestjobs[/link] si [link url=http://event.2parale.ro/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=4b6794ab1&unique=ba6c35713&redirect_to=http%3A%2F%2Fwww.tjobs.ro%2Fpromovare-cv.html]joburi in strainatate[/link]