DWQA Questionsproces an Austria ?
office@cjo.ro Echipa asked 4 ani ago

Apelez la dv cu convingerea ca ma puteti ajuta cu un sfat: acum trei ani fica mea si prietenul ei au fost invitati de fratele si cumnata acestuia sa mearga an Austria ca erea perioada reducerilor sa faca cumparaturi pt firma sa .[acesta om prezentabil cu familie an etate de 54 de ani.] Au intrat intr-un magazin si la iesire acest domn a fost prins ca furse niste parfumuri .An urma acestui fapt au fost amendati toti patru cu 120 de euro.Dupa acest incident fratii s-au certat si pana an ziua de azi nu vorbesc. Asta se antampla acum trei ani.Zilele trecute am primit o citatie ptr un proces la tribunalul din Innsbruk .Am crezut ca e o greseala,dar cand am vazut numele ficei mele am simtit ca-mi vine rau.aceasta este chemata la acest proces sub anvinuirea citez :infractiunea de furt profesionist ,an parte dus la indeplinire si in parte ramas la stadiul de tentativa si infractiunea de furt incadrul unei asociatii criminale,infractiuni prevazute in art 127,130si infractiunea de asociatie criminala prevazuta in art278 alin 1 cod penal.In acest dosar mai sant anca cinci persoane[care sant arestate si care au mai multe furturi la activ] dintre care fica mea nu cunoaste decat pe fratele prietenului sau.Mentionez ca fica mea nu a mai plecat din tara. Atunci a fost prima si ultima data.Cum sa procedam sa poata demonstra ca nu este vinovata ,pentru ca nu avem posibilitate sa se duca acolo nu avem bani are un salariu de 700 roni si un copil care trebuie sa-l pregateasca de scoala.Il creste singura.termenul de proces este 20 septembrie 2010. Va multumesc Dumnezeu sa va ajute.

3 Answers
office@cjo.ro Echipa answered 4 ani ago

Buna seara,

Din pacate totul va trebui rezolvat in Austria, intrucat acolo se judeca procesul. Prin urmare, cel mai recomandat ar fi sa incercati sa luati legatura cu un avocat din Austria pentru a va indruma in cele ce trebuie sa faceti. Desigur, ca in situatia in care fiica Dvs. nu a participat la escrocheria mentionata, atunci apreciez ca nu aveti de ce sa va faceti probleme intrucat nu ar putea fi acuzata pe nedrept. O posibilitate ar fi sa incercati sa luati legatura si cu Ambasada Romaniei in Austria pentru a va furniza mai multe detalii in legatura cu procesele din Austria.

office@cjo.ro Echipa answered 4 ani ago

Multumesc ffmult .As mai dori sa-mi spune-ti ce acte sa ia la ea .ex cazier,certificatul copilului, buletinul ei,si sa fie traduse ? am trimis ptr raspuns de ugenta sms am primit codul dar nu am putut sa ma loghez .Oricum va multumesc mult .

office@cjo.ro Echipa answered 4 ani ago

Buna seara,

In principiu, daca nu este nimic solicitat prin citatie (un act anume care va este pus in vedere), atunci este suficient doar buletinul, astfel cum este el emis (nu trebuie tradus).

In ce priveste consultanta juridica individuala, am primit intr-adevar solicitarea Dvs., insa la momentul in care ati finalizat tranzactia, trebuia sa completati formularul catre care ati fost redirectionata (nu trebuia sa va logati). Va multumim pentru increderea acordata si pentru intelegerea Dvs., iar daca aveti intrebari in continuare cu referire la problema Dvs., ne puteti contacta in mod direct pe adresa de e-mail office@cjo.ro nemaifiind nevoie de publicarea unei noi intrebari sau informatii.

Cu stima,
Av. Cristian Barcan