DWQA Questionsprobleme post vanzare
office@cjo.ro Echipa asked 4 ani ago

Va salut cu stima
Am cumparat un imobil format din curte de 700m patrati puls casa aferenta. Cel care mi a vandut mie imobilul vanduse anterior o parcela de teren din curte de 30 de m patrati cuiva care si a construit un chiosc, vazarea facadu-se in notariat cu acte in regula. La un interval de timp dupa ce eu am cumparat imobilul proprietarul chioscului ma rugat sa-i vand o suparata de teren de 7 m patrati langa chiscul lui k sa si faca o mica magazie, eu am acceptat si i am vandut cu act de mana bucata de teren de 7 m patrati.
La doi ani eu am vandut intreg imobilul cu acte in notariat informand cumparatorul despre vanzarea respectiva, chiar daca respectivul cumparator stia , el fiind vecinul meu si al celui cu chioscul,acesta promitand ca nu ii va crea nici un fel de problema celui cu chioscul. In 2012 la 4 ani de la vanzarea imobilului de catre mine cel care a cumparat casa de la mine il da in judecata pe cel cu chioscul ca sa recupereze cei 7 m patrati de la el. Eu acum sunt acuzat de cel cu chioscul ca am vandut terenul lui si ca l am inselat reprosandum ca nu am facut actele cu el initial cand am facut doar actul de mana.
Eu va rog mult sa mi spuneti ce risc eu si ce trebuie sa fac ca sa nu patesc nimic ?
Va multumesc anticipat

1 Answers
office@cjo.ro Echipa answered 4 ani ago

Buna ziua,

In cazul dvs. nu se poate pune in discutie o inselaciune in sensul unei infractiuni prevazute de legea penala, insa problema dumneavoastra necesita o analiza profesionala si detaliata din partea unui avocat, intrucat consecintele juridice sunt direct influentate de examinarea in detaliu a situatiei expuse. Va recomandam serviciul Sfat Juridic PRIVAT care presupune acordarea unei consultatii detaliate si personalizate de catre un avocat.

Mult succes si va multumim pentru publicarea intrebarii si increderea acordata!