DWQA QuestionsProblema legata de obtinerea autorizatiei de traducator pt absolventii de Studii Americane (in cadrul fac. de Litere, specific: engleza)
office@cjo.ro Echipa asked 4 ani ago

In anul 2008 am obtinut diploma de licenta in Litere, sectia Studii Americane in cadrul Univ. „Al. I. Cuza” din Iasi, iar in anul 2010 am absolvit studiile de Master in cadrul aceleiasi facultati, cu aceeasi specializare (precizez ca cursurile urmate atat in cadrul studiilor de licenta cat si de Master s-au desfasurat in limba engleza). In prezent doresc sa obtin autorizatie de traducator in/ din limba engleza. In acest sens, am informatii ca trebuie sa inaintez o cerere catre Ministerul de Justitie, insotita, printre altele, si de copia legalizat? a diplomei de licen?? din care rezult? specializarea �n limba straina pentru care se solicita autorizarea. Intrucat pe diploma de licenta nu se specifica faptul ca am absolvit cursuri in limba engleza (ci Studii Culturale Americane), acest aspect putand fi atestat doar de foaia matricola, as dori sa aflu daca, in vederea obtinerii autorizatiei de traducator, ar trebui sa atasez documentelor necesare si o copie (legalizata) a foii matricole.

1 Answers
office@cjo.ro Echipa answered 4 ani ago

Buna seara,

Ar fi indicat sa depuneti si foaia matricola �ntruc�t aceasta face dovada cea mai clara a specializarii Dvs. Insa, cel mai recomandat se fi sa va interesa?i in mod direct la cei de la Minister.