DWQA QuestionsProblema comunicare cu institutie de credit ?
office@cjo.ro Echipa asked 4 ani ago

Am un credit de consum in derulare la EFG Euroline.Doua luni am ramas restanta.Am scris un email in care am specificat ca momentan nu am mobil,telefon fix deloc,locuind in provincie,sa ma contacteze prin email.In schimb au inceput sa sune in sat la diferite persoane,pe multi nici nu ii cunosc,sa-mi transmita un numar de telefon al lor,unde sa sun.Probabil le-au spus ca sunt in legatura cu ei.
Au dreptul la asa ceva?Eu am cerut direct sa fiu contactata prin email.Zilnic vine cineva din sat cu un biletel sa-l sun pe XY de la efg.Sunt legata de pat,pur si simplu nu am cum sa sun.Ce pot face?
Multumesc anticipat.

1 Answers
office@cjo.ro Echipa answered 4 ani ago

Buna ziua,

In cazul dvs. ar trebui sa le comunicati o adresa in scris, prin care sa le mentionati situatia dvs. de fapt, faptul ca nu puteti suna si sunteti imobilizata la pat. Aceasta adresa este indicat sa o trimiteti prin posta cu recomandare.
Acestia incearca sa va contacteze intrucat in aceasta perioada creditele se achita mai dificil de catre persoanele fizice sau juridice. Singurii care pot fi deranjati de aceste insistente sunt chiar persoanele in cauza, care sunt contactate de catre EFG Euroline.