DWQA Questionsprescrirea rambursarii cheltuielilor de judecata
office@cjo.ro Echipa asked 4 ani ago

Permit sa va scriu acest mail deoarece am gasit situl Dvs si am inteles ca pot sa apelez in ceea ce priveste JUSTITA ROMANA sau mai bine spus cel ��mai tare si cu��. cistiga��. Romania face parte din UE si cred ca legile sunt pe undeva la fel doar cei ce le aplica sunt diferiti (Imi permit acest comentariu deoarece sunt cetatean roman cu domiciliul in strainatate si legea aici este pentru toti LA FEL)

Mama mea pensionara in virsta de 78 de ani a avut un proces care l a pierdut ( no comment sentinta intr-un alt mailprobabil)si este datoare cu cheltuieli de judecata civile si penale . Sentinta e definitiva din aprilie 2008.( Daca sunt necesare actele le pot procura si scana pe mail.)

Astazi 05 august 2011 executorul judecatoresc (care este un funtionar al Ministerului de Justitie ) cere plata acestor cheltuieli si proprirea pe pensie incepind cu 1 septembrie 2011 fara sa astepte termenul de 30 de zile (O reglementare mai nuantata a inceputului prescriptiei, tot pentru incalcarea unui drept civil, dar prin act administrativ ilegal, se gaseste in Legea contenciosului administrativ nr 29/1990 care in art 5 alin 1 dispune:

1 Answers
office@cjo.ro Echipa answered 4 ani ago

Buna seara,

In cazul in care exista o problema la nivel de procedura de executare, atunci va trebui ca mama dvs. sa urmeze calea contestatiei la executare, insa, problema dumneavoastra necesita o analiza profesionala detaliata, intrucat consecintele juridice sunt direct influentate de examinarea in detaliu a situatiei expuse. Va recomandam serviciul Sfat Juridic PRIVAT care presupune acordarea unei consultatii detaliate si personalizate.

Mult succes si va multumim pentru publicarea intrebarii si increderea acordata!