DWQA QuestionsPot functiona ca si pfa in caen 7990?
office@cjo.ro Echipa asked 4 ani ago

Doresc sa construiesc un site unde sa fie lista detaliata a tuturor hotelurilor, pensiunilor, apartamenteleor pt chirie etc. din statiunea de langa orasul meu. Pe site, ofertele vor fi mereu la zi astfel incat un turist sa poata accesa oricand acest site si sa aleaga o varianta. As dori ca el sa poata rezerva online un loc la oricare dintre locatii.
Eu as lucra pe baza de comision, 7% din suma platita de client pentru cazare. As avea un contract tip, si un contract de colaborare cu fiecare pensiune in parte?
Gandesc bine? Se poate proceda asa? Am nevoie de ceva licente, studii etc? Eu pur si simplu i-au clientul si il plasez intr-o locatie.

Va multumesc!

1 Answers
office@cjo.ro Echipa answered 4 ani ago

Buna ziua,

Raspunsul este afirmativ. Puteti activa sub codul 7990 in vederea comercializarii printr-un sit. In ce priveste contractul, va trebui sa existe intre Dvs. si firmele cu care colaborati in vederea platii acelui comision. In ce priveste utilizatorul, de cele mai multe ori aceste trebuie sa accepte termenii si conditiile sitului, care implicit reprezinta acceptarea sa cu privire la conditiile sitului.

Din cate cunosc, nu este nevoie de anumite studii intrucat nu activati ca o agentie de turism. Puteti totusi solicita informatii si de la Ministerul Turismului.

CJO.ro va recomanda [link url=http://event.2parale.ro/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=4b6794ab1&unique=3a772cc14&redirect_to=http%3A%2F%2Fwww.mygreencity.ro%2Flanding_p.php]case pt. vremuri de criza[/link] si [link url=http://event.2parale.ro/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=4b6794ab1&unique=ba6c35713&redirect_to=http%3A%2F%2Fwww.tjobs.ro%2Fpromovare-cv.html]joburi in straintate[/link]