DWQA Questionspedeapsa
office@cjo.ro Echipa asked 4 ani ago

anonymous

Buna ziua! Sunt cercetat intr-un dosar penal pentru furtul a 2 saci de porumb, ”proprietari” terenului m-au prins, m-au batut si speriat am urcat in masina iar ei m-au dirijat cu masinile lor intr-un sant unde mi-am avariat grav masina. L-a sectie am aflat ca cei care m-au prins si m-au batut nu erau proprietarii terenului, proprietarul a ajuns o data cu politia si acesta a depus plangere impotriva mea. Masina mi-a fost confiscata fara a mi se da nimic la mana desi am cerut un proces verbal, am depus o cerere la procurorul de caz sa-mi inapoieze masina si cererea mi-a fost acceptata. AM primit masina dupa 2 luni. Acum dupa ce am luat masina am fost la politie sa cer un document cu avariile masinii, deoarece am facut plangere penala impotriva celor care m-au batut pt lovire si pentru distrugerea bunului personal
Ce pedeapsa as putea primi pentru furtul acelor 2 saci de porumb, tin sa mentionez ca este prima abatere si ca ei au trecut in plangere 15 saci le-a lipsit dar politia a gasit doar cu doi asupra mea Va rog sa-mi spuneti daca o sa fie nevoie sa ma prezint in instanta sau o sa primesc doar o amenda? Va multumesc!

1 Answers
office@cjo.ro Echipa answered 4 ani ago

Buna ziua,

Pedepasa in cazul dvs. poate fi si o amenda intr-adevar avand in vedere ca este prima abatere, insa dvs. va trebui sa va prezentati atat la politie/parchet cat si in instanta daca va fi cazul. Atitudinea dvs. de cooperare va va ajuta!

Mult succes si va multumim pentru publicarea intrebarii si increderea acordata!