DWQA Questionspasi de urmat inculpat delapidare
office@cjo.ro Echipa asked 4 ani ago

in calitate de inculpat,inproces cu s.c…in calitate parte civila pentru fond-delapidare(art.215 ind.1C.p)

5 Answers
office@cjo.ro Echipa answered 4 ani ago

Buna ziua,

In cazul dvs. cel mai recomandat este sa va angajati un avocat intrucat delapidarea este o infractiune destul de grava. Pasii de urmat ar fi cei legati de judecata, insa cel mai important pas este sa va angajati un aparator intrucat o sa urmeze o serie de termene de judecata unde se vor depune probe pentru punerea sub acuzare.

Mult succes si va multumim pentru publicarea intrebarii si increderea acordata!

office@cjo.ro Echipa answered 4 ani ago

dar acum se mai poate ajunge la o intelegere cu patronu s.c respective

office@cjo.ro Echipa answered 4 ani ago

Daca ajungeti la o intelegere cu parte prejudiciata, procesul penal nu se va stinge, insa va avea importanta la individualizarea pedepsei dvs. in sensul in care va ameliora pedeapsa.

office@cjo.ro Echipa answered 4 ani ago

inculpatu nu este in tara si nu poate fi anuntat si nu se poate prezentacare e situatia in acest caz practic delapidarea e-lucrind la un bar cu aparate a ramas lipsa si sa speriat si frica de patron si a plecat si ei lau scos lipsa la aparate f f mult 20oooleicand de fapt era in jur de 2000lei si dupa 2-3 luni patronu a primit 2000lei si sa retrag plangera intelegere telefonica dar dupa primirea banilor sa dus la politie si a dat drumul la dosar situatia fiind in luna februarie martie .intebare cese intampla la neprezentare,daca se judeca in lipsa,si trebuie prezenta obligatoriu

office@cjo.ro Echipa answered 4 ani ago

Prezenta inculpatului este necesara motiv pentru care ar fi indicat sa se prezinte la proces. In caz contrar, se va emite un mandat de arestare, iar acesta va fi adus in fata justitiei in mod silit.