DWQA QuestionsNu am nici un venit si vreau sa beneficiez de avocat intr-un proces cu ultimul angajator care nu mi-a platit salariu ce mi se cuvenea !
office@cjo.ro Echipa asked 4 ani ago

Am facut plangere la politie pt inselaciune si la ITM Constanta impotriva angajatorului SC LIF Technic Electric SRL care imi datoreaza salariu si diurna aferenta pt lucru pe santierul Trieste (Italia) , in suma de aproximativ 6400 RON (64 milioane lei vechi). Politia a spus ca am facut plangere degeaba ca nu are ce sa le faca , iar ITM spune in raspunsul primit ca a facut control la firma , au recunoscut ca nu au platit salariu , am dreptate ,dar ca am dreptul sa dau firma in judecata , numai instanta putand sa imi faca dreptate ! Problema e ca din noiembrie cand a incetat contractul pana in prezent nu am gasit alt job si nu am bani de avocat ! As putea sa beneficiez de avocat din oficiu ????? Unde trebuie sa ma adresez ???

1 Answers
office@cjo.ro Echipa answered 4 ani ago

Buna ziua,

Puteti beneficia de avocat din oficiu, trebuind sa mergeti astfel la Baroul din localitatea dvs. si sa depuneti o cerere in acest sens, la care sa atasati dovezi ca nu aveti venituri.

In cazul in care nu vi se paroba, atunci va trebui sa porniti procesul si sa formulati o cerere de ajutor public judiciar pentru numirea unui avocat.

Mult succes si va multumim pentru publicarea intrebarii si increderea acordata!