DWQA QuestionsNu am concret
office@cjo.ro Echipa asked 4 ani ago

La Multi Ani pe Anul Acesta si, Buna Ziua cu Respect pe Ziua de Astazi, intrun final ajung si eu la randu prin ograda Dumneavoastra si, de aceea Va Multumesc din toata fiinta mea de la bun inceput pentru raspunsul pe care o sa mi-l oferiti.
Asadar voi enumera in cele ce urmeaza scenariu:
Am lucrat la un depozit de marfa cu program de noapte si nu am luat finantele pe ceea ce am muncit si mi-am rupt spatele si, am prestat servicii.
Am semnat protectia muncii ; Am adus copiile necesare semnarii si incheierii unui contract individual de munca dar, din pacate acest fapt nu s-a finalizat si doar am ramas cu protectia muncii semnata si, atat.
Eu, pentru incasarea sumei de plata in prima etapa, am avut o discutie telefonica cu secretara firmei unde la indicatiile ei pe cale amiabia, am fost prezent in respectivul depozit, si am incercat sa lamuresc situatia ceea ce s-a soldat cu esec total si, am ajuns inapoi acasa cu degetul in gura si incerc insa in continuare tot, pe aceasta cale amiabila sa primesc suma de plata aferenta serviciilor prestate de catre mine pentru ca nu doresc, sa daram propriu zis aceasta firma ca, din cate stiu ” litigiile de munca sant total si absolut gratuite „.
Odata ajuns acasa si suparat fiind am trimis catre ei o somatie unde le-am acordat un termen, acest termen a expirat in urma cu o zi, si iarasi din pacate, n-am primit niciun raspuns ; niciun semn ; nimica.
Eu, acum prin ingaduinta si cu ajutoru din partea Dumneavoastra am intentia sa merg la urmatoarea etapa si anume, sa formulez o citatie in care sa-mi exprim maai puternic ; mai clar ; mai precis punctul de vedere asupra incasarii sumei de plata pentru serviciile prestate de catre mine si in care, in aceasta citatie trebuie sa notez ; trebuie sa aplic ; trebuie sa sustin ceva articole de lege, decrete, legi chiar ceea ce eu, personal nu am idee ; nu stiu ; nu cunosc care ar fi acestea si nu am cunostinte legate despre asta.
Cu stima deosebita si onoare respectabila inchei aceste randuri.

1 Answers
office@cjo.ro Echipa answered 4 ani ago

Buna ziua!

In situatia dvs. trebuie teoretic sa introduceti o cerere de chemare in judecata. Insa, situatia trebuie verificata in concret, pentru a se stabili exact continutul cererii.

Mult succes si va multumim pentru publicarea intrebarii si increderea acordata!