DWQA Questionsmoment depunere interogatoriu divort
office@cjo.ro Echipa asked 4 ani ago

Buna ziua .Am si eu o nelamurire.Am depus la dosar o cerere . A fost formulata in felul urmator: Dle Presedinte. Subsemnata………….cu domiciliul………in calitate de parata in dosarul……………ETC..CERERE DE ADMINISTARE DE DOVEZI. dupa care am enumerat martorii, inscrisuriile, interogatoriul reclamantului. Mi s-a cerut in instanta sa depun numele martoriilor Intrebarea mea este am formulat gresit Cerere de administrare de dovezi?? A doua intrebare este in legatura cu interogatoriul reclamantului. Am depus la registratura o lista cu intrebari pt interogatoriu, eu neavand avocat. Lista trebuie depusa inainte de termenul fixat sau trebuia sa i-o dau personal judecatoarei??. Multumesc

1 Answers
office@cjo.ro Echipa answered 4 ani ago

Buna seara,

Alaturi de numele martorilor ar fi trebuit sa indicati si domiciliul acestora. Instanta v-a pus in vedere depunerea numelor martorilor, tocmai pentru a-i cita pe acestia la termenul de judecata. Daca v-a pus in vedere doar sa mentionati martorii, atunci nu era nevoie sa precizati si celelate probe. Oricum, instanta va tine cont de cererea dvs.
Lista ar trebui sa fie depusa la termen, intrucat nu este indicat sa se depuna inainte deoarece reclamantul ar putea cunoaste ce l-ai intreba si astfel ar cunoaste raspunsurile de dinainte de luarea interogatoriului in sine.