DWQA Questionslipsa diploma USH
office@cjo.ro Echipa asked 4 ani ago

Am absolvit cu licenta una din facult. Universitatii Spiru Haret si nici pana acum nu am primit diploma. Sunt functionar public si in 2010 mi s-a facut promovarea in clasa pe baza adeverintei de licenta primita de la universitate. Acum insa mi se cere sa aduc diploma in caz contrar este posibil sa fiu data afara pt ca este posibil sa nu mai pot reveni pe vechea funcie de referent superior pt ca acel post s-a transformat in consilier asistent in urma promovarii.
Vreau sa stiu de fapt care este procedura legala si daca este posibil sa imi pierd locul de munca pt neprezentarea diplomei. Acum m-am hotarat oricum sa actionez in instanta atat universitatea cat si ministerul educatiei dar sunt ingrijorata pentru soarta mea. Va multumesc

1 Answers
office@cjo.ro Echipa answered 4 ani ago

Buna ziua,

Din pacate, cazul dvs. este unul clasic in ce priveste diplomele de la USH. Intr-adevar, daca nu prezentati diploma, atunci riscati sa pierdeti locul de munca, motiv pentru care trebuie sa luati legatura de urgenta cu un avocat pentru a face demersurile necesare in numele dvs.

Cu stima,
Av. Cristian Barcan
avocat@cjo.ro