DWQA Questionsinterpretare hotarare instanta
office@cjo.ro Echipa asked 4 ani ago

buna ziua. daca aveti timp va rog sa ma ajutati cu un raspuns:
– am contestat doua pv contraventie de rovinieta la judecatorie.Am depus pv in original, adresele de inaintare pv in copie xerox, copie buletin in copie xerox si o adeverinta de la banca tot in copie xerox. Nu m-am prezentat la primul termen si pe portalul instantei s-a afisat urmatoarea
**solutie:” in baza art.155 indice 1 C.proc.civ.,suspend? judecarea cauzei, �ntruc�t contestatorul nu a �ndeplinit obliga?iile stabilite de instan??,respectiv nu a certificat �nscrisurile depuse la dosar. Cu drept de recurs pe toat? perioada suspend?rii. ”
Intrebarile mele sunt :
1.cand a stabilit instanta obligatiile, respectiv de a depune eu la dosar inscrisurile certificate ?(la primul termen?)
2. certificarea inscrisurilor consta doar inscrierea de catre mine pe inscrisuri ca sunt conforme cu orig. si sa semnez, sau sa fac acest lucru la un notar?
3. daca pv de contraventie sunt la dosar in original , mai era nevoie sa certific si celelalte documente?
4. (daca imi veti rasp la intrebarile de mai sus) va rog sa-mi spuneti ce ar trebui sa fac in continuare. Adica ce tre sa fac sa se reia judecata?
5. recursul pe perioada suspendarii se refera ca pt a relua judecata trebuie obligatoriu sa depun actele si sa fac recurs, sau pot sa depun actele si sa solicit printr-o cerere reluarea judecatii ?
AM scris cam mult, dar as vrea sa fiu lamurit pe deplin ca sa nu mai fac multe drumuri pana la giurgiu avand in vedere si distanta mare.
multumesc!~

1 Answers
office@cjo.ro Echipa answered 4 ani ago

Buna ziua!

Teoretic aceste obligatii sunt stabilite prin citatia trimisa catre dvs., iar certificarea inscrisurilor se face prin de catre dvs. In cazul dvs. indicat este sa luati legatura cu un avocat pentru a infaptui pasii necesari. Incercati sa adresati intrebarea dvs. urmarind link-ul: http://www.cjo.ro/sfat_privat/

Mult succes si va multumim pentru publicarea intrebarii si increderea acordata!