DWQA QuestionsIn cat timp se judeca fondul unui proces ?
office@cjo.ro Echipa asked 4 ani ago

DUPA CE MI SA RESPINS CA NEFONDAT ACTIUNEA DE RECURS LA CURTEA DE APEL BUCURESTI,RECURS FACIN SI LA INALTA CURTE O DATA CU RECURSUL LA CURTEA DE APEL CA NU MI SE COMUNICASE NIMIC DE LA TRIBUNAL SI ASISTENTA JURIDICA NU EXISTA.VA ROG SA-MI SPUNETI SE VA JUDECA RECURSUL LA INALTA CURTE? LA CEDO CU CELE DOUA HOTARIRI SE POATE AJUNGE? AZI AM PRIMIT HOTARIREA DE LA CURTEA DE APEL, IREVOCABILA.IAR CEA DE LA TRIBUNAL CA NEINTEMEIATA.EU NU CUNOSC MAI NIMIC,TOT CE STIU E DUPA NET.IN CIT TIMP SE JUDECA FONDUL CA MI SA COMUNICAT CA SA TRIMIS DOSARUL LA INAPOI TRIBUNAL.

1 Answers
office@cjo.ro Echipa answered 4 ani ago

Buna ziua,

In primul rand v-as ruga sa scrieti cu caractere mici si nu mari intrucat este mai usor de citit intrebarea.

In ce priveste judecarea fondului, acesta difera de la caz la caz, putandu-se judeca intr-o luna, 6 luni sau 6 ani. Aceasta durata se raporteaza la complexitatea cauzei si la administrarea probelor.

In ce priveste comunicarea, trebuie sa aveti in vedere ca daca ati fost la un termen in instanta, dupa acea, instanta nu mai este obligata sa va citeze de fiecare data, la fiecare termen.

Asistenta juridica puteati cere si la instanta si la Barou.

In aceste momente, din pacate nu mai aveti ce face decat: mai multe detalii puteti gasi la urmatoarele adrese:

1. Observa incidenta unei contestatii in anulare sau revizuire (verificati urmatoarele adrese de mai jos):

http://cjo.ro/aj/files/caile_extraordinare_de_atac.html

http://cjo.ro/aj/files/caile_extraordinare_de_atac_2.html

2. Sesiza CEDO – verificati intrebarea anterioare: http://cjo.ro/Sesizare-CEDO-ca-urmare-a-respingerii-recursului-Consultanta-Juridica/_2457