DWQA Questionsin baza cariu articol de lege pot formula un recurs?
office@cjo.ro Echipa asked 4 ani ago

am avut la tribunalul arges o contestatie la decizia de concediere. s-a judecat pe fond , am adus inscrisui precum ca decizia de concediere a fost emisa fara a-mi da un asa zis acord, a fost emisa in data de 29 aprilie 2011 ( iar pe noi angajatii ne-a somat si santajat cu plata salariilor ca daca nu semnam o declaratie cu acordul partilor ca sa putem beneficia de ajutorul de somaj) iar declaratiile noastre au fost luate in mod abuziv in data de 2 mai 2011 .
este clar ca deciziile de concediere au fost facute cu premeditare, si aruncate pe geam catre salariati de catre conducerea societatii. Am actionat in termen legal in instanta CU PROBE ,INSCRISURI SI MARTORI , fiecare coleg avand cate un dosar, dar al meu a fost repinsa actiunea. Aparator nu mi-am permis , deoarece atai eu cat si sotul meu am lucrat impreuna la aceeasi firma.
Intrebarea mea este daca pot face recurs in temeiul art. 304 punctul 9 si in temeiul art. 304 -1?

IN SPERANTA UNUI RASPUNS VA MULTUMESC ANTICIPAT! elenna_negut@yahoo.com

1 Answers
office@cjo.ro Echipa answered 4 ani ago

Buna ziua,

In situatia in care nu va incadrati in alt caz prevazut de art. 304 din Codul de procedura civila actualizat, atunci raspunsul este afirmativ, in sensul in care puteti merge pe art. 304 pct. 9.

In ce priveste art. 304 ind. 1, raspunsul este si de aceasta data afirmativ, putand invoca nu numai motive care tin de art. 304 pct. 9, ci si alte motive.

Mult succes si va multumim pentru publicarea intrebarii si increderea acordata!