DWQA Questionsimposibilitate plata
office@cjo.ro Echipa asked 4 ani ago

Buna ziua
in 2007 sotul meu era angajat la un dealer volgswagen din galati; am achizitionat in leasing un autoturism pe persoana juridica, respectiv firma angajatoare; toate costurile au fost suportate de noi mai putin tva-ul pentru avans, fiind vorba de pers juridica; in 2008 a incetat contractul de munca cu angajatorul respectiv si s-a facut contract de novatie/cesiune intre pers juridica si pers fizica , respectiv sotul meu. singurul document in care este specificat valoarea restanta a tva-ului este un proces verbal; pers juridica ne ameninta ca va innainta dosarul in instanta pentru aceasta restanta; posibilitatile noastre financiare sunt in acest moment in valoare de 600 ron/familie.intrebarea mea este ce se poate intampla daca nu exista posibilitatea de a returna valoarea integrala a restantei cum doreste pers juridica? nu sunt de acord cu o esalonare a platii, asa cm am propus.
Va multumesc.

1 Answers
office@cjo.ro Echipa answered 4 ani ago

Buna ziua,

In primul rand trebuie stabilit daca valoarea restanta va incumba sau nu. In cel de-al doilea rand, in situatia in care firma va actioneaza in instanta si eventual au succes, atunci acestia ar putea intreprinde o executare silita. Mai mult detalii despre executarea silita puteti gasi pe situl nostru de [link url=http://www.cjo.ro/aj]Articole Juridice[/link]

Totusi, pana la o executare silita este cale lunga, mai intai din cauza duratei unui eventual proces, iar in al doilea rand posibilitatea Dvs. de a va apara in situatia in care nu datorati restanta respectiva.

Va recomandam [link url=http://www.cjo.ro/urgenta] Consultanta Juridica INDIVIDUALA si URGENTA[/link]