DWQA QuestionsHartuire si atac la persoana
office@cjo.ro Echipa asked 4 ani ago

Care este procedeul firesc in cazul in care suntem hartuiti, intimidati si atacati de o persoana in special (insotita de diferite persoane de fiecare data cand ne ataca). Mentionez ca persoana in cauza are 17 ani, se numeste Sanziana. Pe data de 17.11.2011 a venit insotita de alte 9 persoane si a incercat sa imi sparga usa apartamentului. In luna august l-a atacat pe fiul meu insotita de 4 baieti, i-au spart ochelarii si l-au umplut de sange. Faptele sunt multe. Am depus o reclamatie la Politia Mangalia ieri dimineata, dar nu se rezolva nimic asa. Ea si grupul au amenintat ca se vor intoarce. Cum sa procedez sa aflu ce are cu noi si cum sa scap de aceasta persoana care ne hartuieste de 1 an si jumatate, ne intimideaza, ne ataca..

1 Answers
office@cjo.ro Echipa answered 4 ani ago

Buna ziua,

Optiunea alea de dvs. este cea mai buna, in sensul in care plangerea penala este singura varianta pentru a sesiza organele statului in vederea inceperii cercetarilor penale. Din pacate, in acest moment, nu trebuie decat sa asteptati inceperea cercetarilor. urmand ca in cazul in care persoana respectiva va mai hartuieste, sa chemati politia imediat prin apelare la numarul de urgenta.

Astfel, in cazul in care politia o va surprinde pe aceasta si grupul ei, sansele admiterii plangerii dvs. sunt ridicate si implicit se vor lua masuri legale.

Mult succes si va multumim pentru publicarea intrebarii si increderea acordata!