DWQA Questionsexpertiza imobiliara cu 3 experti
office@cjo.ro Echipa asked 4 ani ago

Buna ziua,

As dori sa aflu raspuns la urmatoarea situatie: sunt in proces de partaj, a avut loc o expertiza imobiliara care a fost facuta gresit, (comparatia a fost facuta cu ap. conf. 1 si eu am 2, zone de centru, eu staula periferie, mp dublu decata am eu etc) am contestat si am platit eu un expert care a facut o expertiza conform cu zona, confortul si suprafata ap. dar au fost obiectiuni din partea adversa si presedinta a decis expertiza cu 3 experti platita jumatate-jumatate , cu care eu nu sunt de acord, nu vreau sa mai platesc inca 1000 lei , partea mea, eu sunt de acord cu ultima expertiza.
Intrebare: ce se intampla daca nu platesc jumatatea mea? Daca cealalta parte nu plateste toata expertiza ? Nu mai are loc, banuiesc, dar ce expertiza se ia in considerare, prima sau a doua? Sau cum se procedeaza? Multumesc f mult!
O seara buna!

1 Answers
office@cjo.ro Echipa answered 4 ani ago

Buna seara,

In cazul in care si dvs. ati propus proba cu expertiza si nu dispuneti achitarea acesteia, atunci veti fi decazuta din proba cu expertiza, ceea ce inseamna ca instanta va ignora orice expertiza si va tine cont de celelalte probe in deslusirea cauzei. Exista instante care dispun si suspendarea cauzei pentru neplata, daca expertiza este necesara in cauza.

Mult succes si va multumim pentru publicarea intrebarii si increderea acordata!