DWQA Questionsexecutare silita pentru lipsa stoc
office@cjo.ro Echipa asked 4 ani ago

Buna ziua, as dori daca se poate cateva sfaturi legate de urmatoarea situatie:
In anul 2007 am lucrat ca agent de vanzari la SC LIMOROM SRL, aceasta functie cuprindea si atributii de gestiune, transport, facturare si acces la depozit, mentionez ca eram singurul gestionar din acte, dar cheia de la depozit se afla in posesia sefului regional, si a altor 2 agenti.
La un inventar s-a constatat lipsa unor bunuri din gestiune in valoare de aproximativ 8000 lei, lipsa din cauza careia am fost concediat dupa care urma sa fiu contactat pentru solutionare. Mentionez ca sefii mei stiau exact unde domiciliez ( nu adresa din buletin), stiau numarul de telefon si noul loc de munca, cu toate acestea nu am primit nici o instiintare din partea lor pana astazi 13.02.2012, cand firma la care lucrez a primit prin recomandata urmatoarele documente pe care le atasez. Din acestea reiese ca trebuie sa platesc suma iesita lipsa plus chletuieli de judecata si executorii, prin proprire din salariu.
Ce as putea face in acest caz?

1 Answers
office@cjo.ro Echipa answered 4 ani ago

Buna seara,

In cazul in care s-ar fi inceput o executare silita impotriva dvs., atunci ar trebui sa faceti o contestatie la executare. In caz contrar, trebuie stabilit ce anume actiuni s-au intreprins impotriva dvs. Problema dumneavoastra necesita o analiza profesionala detaliata, intrucat consecintele juridice sunt direct influentate de examinarea in detaliu a situatiei expuse. Va recomandam serviciul Sfat Juridic PRIVAT care presupune acordarea unei consultatii detaliate si personalizate.

Mult succes si va multumim pentru publicarea intrebarii si increderea acordata!