DWQA QuestionsExecutare silita ?
office@cjo.ro Echipa asked 4 ani ago

Buna ziua,
Sunt Mihailescu Luminita , si sunt in situatia ingrata ,de a fi executata silit pentru intarziere de plata, pentru un credit de nevoi personale ( 13500 RON ) , luat de la UniCredit Tiriac .

Situatia este disperata pentru ca, mai am de achitat 735 RON catre Raiffeisen ( se termina creditul ) si in derulare un credit de nevoi personale la Bancpost ( 3300 RON / card cumparaturi 2500 RON ).
Nu m-am gandit nici in visele cele mai rele ca voi ajunge „infractoare „!
Cand am contactat creditele aveam un venit de 1800 RON / luna , un serviciu stabil d.p.v.c al bancii ( inginer cercetare ).A venit perioada somajului si a „picat ” toata teoria cu posibilitatea mea de plata.
In prezent lucrez ( de 2 luni ) , am un venit de 1200 RON si pot achita 3000 RON / luna pentru toate cele 3 credite …dar ce folos ? Cum sa le comasez in situatia in care ma aflu ?
Mentionez ca aceste credite le-am contactat singura fara giranti sau codebitori .

Va multumesc anticipat !

1 Answers
office@cjo.ro Echipa answered 4 ani ago

Buna ziua,

Sfatul meu este sa mergeti sa discutati cu fiecare banca in parte (mai putin Raiffeissen unde puteti achita integral suma, fiind o suma mica) pentru o posibila reesalonare a bancilor. Si aceste institutii cunosc ca este o perioada dificila pentru toata lumea, motiv pentru care acestia sunt de acord cu esalonarile. O comasare a creditelor nu se poate deoarece sunt de la institutii diferite.