DWQA QuestionsEvacuare persoana?
office@cjo.ro Echipa asked 4 ani ago

Cum procedez in cazul in care doresc sa evacuez pe cineva pe care l-am primit de bunavoie sub acoperisul casei mele?Fiind vorba de mama sotiei mele e ceva mai delicat.Avand in vedere retinerea sotiei si a copiilor..acestia fiind retrasi chiar daca sunt mari ca varste(42,respectiv 22 ani).Si chiar daca acestia au fost crescuti de mine.Am primit-o pe aceasta in casa in urma cu un an de zile cu conditia de a-si cauta in alta parte in decursul a cateva luni.In scurt timp am observat ca nu are niciun gand.Sa umplut paharul avand in vedere ca aceasta nu contribuie cu nimic la intretinerea casei.In decursul a mai bine de un an de cand salasuieste sub acelasi acoperis cu noi a reincarcat butelia de trei ori si a contribuit la plata apei de vreo doua ori.In rest nimic.Si-a creat impresia ca cineva este obligat sa o suporte si sa-i plateasca intretinerea ca pe acea a unui copil.Pe langa asta.Starea de incertitudine,tensiunea si stresul la care sunt supus vazand aerul de superioritate afisat..Ignorand total faptul ca i-am pus in vedere sa-si faca bagajul….ma demoleaza complet.Specific ca sunt suferind de spondilita anchilozanta,operat de coxartroza cu protezare la piciorul stang.Gradul de stabilitate al organismului meu este pus sub semnul intrebarii.A avut tupeul chiar sa sara la mine atunci cand i-am interzis sa mai foloseasca propriul meu aragaz…in propria-mi casa.Ce ma sfatuiti sa fac?..Carei autoritati sa ma adresez pentru evacuarea acesteia.?.fara sa incalc in vreun fel legea.Nu i-am facut viza de flotant,nu e trecuta in cartea de imobil si nici nu raspund in cea ce o priveste deoarece convietuim cu forta.Natura agresiva a ecesteia,avand antecedente de scandalagioaca ma face sa bat in retragere.Raportez aceasta retinere la sanatatea mea..deoarece nu vreau sa ajung in spital iar ea sa stea in continuare in casa.Multumesc anticipat.

4 Answers
office@cjo.ro Echipa answered 4 ani ago

Buna ziua,

Va puteti judeca in lipsa. Nu este nevoie sa fiti prezent. Desigur, problema se va pune la termenul de probe cand va trebui sa fiti prezent daca se va audia vreun martor.

office@cjo.ro Echipa answered 4 ani ago

O sa ma interesez si voi inainta actiunea in instanta…daca nu am alta varianta…Multumesc pentru sfat…si pentru bunavointa…!

office@cjo.ro Echipa answered 4 ani ago

Buna ziua,

In primul rand v-as recomanda sa ajungeti la o intelegere amiabila cu aceasta, in ce priveste eliberarea casei de catre aceasta din urma. In cel de-al doilea rand, daca nu ajungeti la o intelegere cu aceasta din urma, atunci va recomand sa-i trimiteti o notificare prin intermediul judecatoresc intrucat poate exista sanse de izbanda cu aceasta notificare. In cel de-al treilea si ultimul rand, atunci va trebui sa formulati o actiune in instanta pentru evacuare, aceasta fiind ultima solutie.

office@cjo.ro Echipa answered 4 ani ago

Exclud din start alergatul prin tribunale..Subliniex din nou..Picioarele nu ma ajuta..Sunt bolnav si nu ma pot deplasa asa cum as vrea.