DWQA Questionsevacuare domiciliu
office@cjo.ro Echipa asked 4 ani ago

Buna ziua ,
Ma confrunt cu o situatie foarte delicata si va scriu in ideia ca imi veti da un raspuns care poate sa-mi fie de ajutor.In urma cu 8 ani am fost luat in spatiu de un batran intr-un apartament cu 3 camere.Dupa 2 ani de la luarea in spatiu am incheiat un contract de comodat cu proprietarul pe termen nelimitat pentru infiintarea unei firme cu sediul social.Firma a fost infiintata cu succes si este activa pana in momentul de fata.In urma cu 3 luni batranul a decedat si inca nu s-a facut succesiunea.In aceste conditii fiul decedatului (unicul mostenitor) mi-a spus sa eliberez apartamentul intr-un timp foarte scurt daca nu actioneaza in instanta pentru a ma evacua din apartament.Fiul decedatului nu stie absolut nimic despre existenta firmei.Daca primesc un ordin de evacuare din domiciliu este valabil si pentru firma?Adica voi fi evacuat cu tot cu firma?sau pentru firma exista alte proceduri?Va rog sa ma lamuriti cum stau lucrurile in aceasta situatie.
Cu stima FLORIN.

1 Answers
office@cjo.ro Echipa answered 4 ani ago

Buna ziua,

Trebuie sa aveti in vedere ca fiul va trebui sa respecte comodatul, prin urmare firma nu va fi afectata chiar daca va evacueaza pe dvs. Pentru firma va trebui ca ma intai sa reziliere contractul de comodat si ulterior sa evacueze societatea.

In ce priveste situatia dvs. ca persoana fizica, s-ar putea sa existe o problema deoarece tatal a dat o declaratie si v-a luat in spatiu, insa indicat ar fi ca oricum sa vorbiti cu cei de la Politie despre aceasta problema.