DWQA QuestionsEste corect sa fiu platita educatoare sau profesor?Temeiul legal
office@cjo.ro Echipa asked 4 ani ago

Am terminat Universitatea Spiru Haret, Facultatea de Psihologie-Pedagogie, an 2009 ID, specializarea Pedagogie.La terminarea facultatii mi s-a eliberat o adeverinta cu termen pana la eliberarea diplomei, pe baza careia am fost platita de la educatoare la institutor pana la sfarsitul lunii august 2011.In luna septembrie 2011 mi s-a spus ca dupa doi ani de zile nu am prezentat diploma de licenta si nu pot fi retribuita ca profesor . Sunt retribuita in prezent ca educatoare conform diplomei de bacalaureat pe care o am la dosarul personal.

1 Answers
office@cjo.ro Echipa answered 4 ani ago

Buna seara,

Din pacate dvs. va aflati in situatia nefericita de care s-au lovit foarte multi studenti care au terminat la Universitatea Spiru Haret in perioada 2005-2010. Problema ridicata este data de faptul ca dvs. nu vi se recunosc studiile superioara ca urmare a lipsei unei diplome valabile care sa ateste parcurgerea si absolvirea cursurilor superioare. De aici si problema intalnita la toti studentii cu privire la lipsa unei diplome.

Prin urmare, plata dvs.se face in functie si de studii, motiv pentru care apare aceasta problema. Sfatul meu este sa incepeti cu lecturarea Legii nr. 1/2011. Apreciez ca pentru prejudiciile suferite de catre dvs., Universitatea s-ar face vinovata pentru neemiterea diplomelor.

Mult succes si va multumim pentru publicarea intrebarii si increderea acordata!