DWQA Questionsemitere buletin fara locuinta
office@cjo.ro Echipa asked 4 ani ago

buna ziua,

problema mea este ca imi expira buletinul in curand, nu pot face altundeva buletinul decat la ei (casa lor cum ar veni), eu nefiind proprietar de locuinta. din motive financiare nu ai reusit sa plateasca impozitul pe imobil, si cand ne-am dus sa facem buletin nou, ni s-a zis ca trebuie sa platim impozitul pe imobil, pana atunci nu se poate face buletin.
nu inteleg o chestie, daca nu am bani sa platesc impozitul acum, doar mai incolo nu pot face buletin?
ce pot face in situatia asta? ma puteti ajuta?

multumesc anticipat

3 Answers
office@cjo.ro Echipa answered 4 ani ago

Buna ziua,

In cazul de fata indicat ar fi sa faceti o solicitare in scris prin care sa vi se aduca la cunostinta actul normativ care precizeaza ca nu va puteti face buletin daca nu sunt impozitele platite. In raport de acest raspuns, puteti actiona mai departe la alte institutii ale statului.

Mult succes si va multumim pentru publicarea intrebarii si increderea acordata!

office@cjo.ro Echipa answered 4 ani ago

deci unde trebuie sa depun si ce sa contina mai exact acea solicitare?
si cu ce ma ajuta? o sa pot face buletin?
interesant, cica „toti trebuie sa facem buletin, este dreptul nostru”, dar daca nu ai suficienti bani la momentul potrivit nu-ti poti reiinnoi buletinul.

office@cjo.ro Echipa answered 4 ani ago

Buna ziua,

Cererea trebuie sa o depuneti tot la sectia unde va faceti buletinul, trebuind sa contina practic dorinta dvs. de a va crea un buletin nou. Va ajuta ca in cazul unui refuz, ati putea ataca refuzul respectiv sau ati putea face sesizari la organul superior daca va aflati in prezenta unui abuz.

Mult succes si va multumim pentru publicarea intrebarii si increderea acordata!