DWQA Questionse fapt penal sau numai abatere disciplinara?
office@cjo.ro Echipa asked 4 ani ago

Buna ziua,
As vrea sa ma interesez unde poate fi incadrata fapta de mai jos prezentata , si eventual institutia carei se poate adresa :
In cazul in care , s-a intocmit un act important , ( ma refer la o decizie pentru solutionarea unei plangeri , ) fara a fi adus la cunostinta unui membru din comisia de solutionare .,neincluderea persoanei in solutionarea cauzei , se poate considera infractiUne sau si abatere disciplinara?? va multumesc pt raspuns!!

2 Answers
office@cjo.ro Echipa answered 4 ani ago

daca eventual ,cineva ar putea sa ma ajute cu vreun sfat sau cu incadrarea legala , pt fapta relatata mai sus .. ms mult!

office@cjo.ro Echipa answered 4 ani ago

Buna ziua,

Ar putea fi vorba si de o infractiune, precum si de o abatere disciplinara, insa situatia trebuie verificata in mod concret. Problema dumneavoastra necesita o analiza profesionala si detaliata din partea unui avocat, intrucat consecintele juridice sunt direct influentate de examinarea in detaliu a situatiei expuse. Va recomandam serviciul Sfat Juridic PRIVAT care presupune acordarea unei consultatii detaliate si personalizate de catre un avocat.

Mult succes si va multumim pentru publicarea intrebarii si increderea acordata!