DWQA QuestionsDreptul-Familiei/partaj-cu-probleme
office@cjo.ro Echipa asked 4 ani ago

„Puteti verifica in dosarul de la judecatorie, insa daca va prezentati la dosar, viciul de procedura cu privire la citatie se acopera (chiar daca nu s-ar acoperi, ar fi o chestiune de timp pana sa primiti citatia corespunzatoare).

Citeste Aici: http://www.cjo.ro/Dreptul-Familiei/partaj-cu-probleme/_1676#ixzz1EcnMUkS6”

Nu se acopera inseamna ca se mai amana pana se face o cerere cu numele meu corect din C.I sau se anuleaza cererea existenta si se depune alta de catre reclamant, cu numele meu corect.Stiu ca este o chestiune de timp,insa timpul ma intereseaza,sa-l castig de partea mea pana lamuresc unele lucruri.Stiu ca in final trebuie sa impart ceva,insa vreau cat mai mult timp sa pot amana,sunt nevoita sa gasesc solutii ,pentru ca participarea lui la cumpararea casei este infima.
Ar rebui sa angajez deja avocat daca primul termen este la 1 iunie,ca sa depuna intampinare sau ce trebuie,nu?
Multumesc

Cu respect!

1 Answers
office@cjo.ro Echipa answered 4 ani ago

Buna seara,

In cazul dvs. avocatul este recomandat intrucat situatia este dificila si trebuie sa fiti indrumata conform intereselor dvs. Nu este nevoie sa-l angajati in acest moment insa cu o perioada de cel putin 1 luna inainte pentru a stii cum sa procedeze. In cazul dvs. cred ca se impune o cerere reconventionala prin care dvs. la randul dvs. sa solicitati atribuirea in natura a imobilului intrucat dvs. l-ati avut in administrare, ati achitat impozitele etc.