DWQA Questionsdovedire adulter
office@cjo.ro Echipa asked 4 ani ago

Buna ziua ,

Va rog sa imi raspundeti cum poate fi demonstrat un adulter in conformitate cu legislatia in vigoare . Probele(foto, video)obtinute de o firma de detectivi particulari si martori care sa ateste aceste probe sunt relevante?
Mai exista si alte posibilitati/conditii?
Va multumesc.

3 Answers
office@cjo.ro Echipa answered 4 ani ago

Buna ziua,

Alaturat celor prezentate de catre dvs, o alta proba care v-ar putea ajuta ar fi inregistrarile scrise (posta, email) sau interogatoriul (insa de cele mai multe ori, in astfel de cazuri persoanele vinovate nu recunosc).

Mult succes si va multumim pentru publicarea intrebarii si increderea acordata!

office@cjo.ro Echipa answered 4 ani ago

Va multumesc pentru raspunsul dvs.Sa inteleg ca probele pe care le detin sunt ok? Inteleg ca in noul cod civil exista o prevedere precum ca ar trebui un flagrant cu politia ?
Bineanteles ca partea acuzata neaga, spunand la sfatul avocatului sau, ca a intreat in hotel sa ia masa. Numai ca exista martori care confirma ca a inchirat camera pt. cca. 2 ore, ba mai mult a fost si la hotel care nu are restaurant in incinta . Se poate incadra aceasta la marturie mincinoasa?
Multumesc.

office@cjo.ro Echipa answered 4 ani ago

Buna ziua,

Probele dvs. o sa va ajute in dovedirea celor sustinute de catre dvs., deci va sunt de folos.

In ce priveste marturia mincinoasa, raspunsul este afirmativ, in sensul in care fapta constituie intr-adevar marturie mincinoasa.