DWQA QuestionsDoresc un model de contract de creditare de la o cooperativa de credit
office@cjo.ro Echipa asked 4 ani ago

Buna ziua,
Doresc sa contractez un imprumut in lei cu o dobanda variabila de la o cooperativa locala de credit numita Istrita. Conditiile cooperativei sunt urmatoarele: 1.Sa devin membra a cooperativei, ceea ce se va face in curand. 2. Sa am un girant cu un venit minim de 500 lei, ceea ce am gasit..
Problema mea este ca viitorul girant solicita model de contract de creditare spre studiu iar filiala respectiva din localitate spune ca nu da sau nu are cum sa dea un model de contract. In schimb mi-a dat un model de desfasurator/scadentar al ratelor, dobanzilor, comision de administrare credit, etc. Va rog frumos, daca se poate, as dori un model al unui astfel de contract pe e-mail pentru care v-as fi foarte indatorata. Daca nu se poate astfel, doresc un raspuns detaliat pe site cu ce ar putea cuprinde respectivul contract. Multumesc mult. O zi excelenta.

1 Answers
office@cjo.ro Echipa answered 4 ani ago

Buna ziua,

Din pacate nu va putem furniza un astfel de contract, intrucat nu exista un model standard. Ca atare, dvs. va trebui in mod expres o copie de pe exemplarul contractului cooperativei.

Mult succes si va multumim pentru publicarea intrebarii si increderea acordata!