DWQA QuestionsDoresc sa deschid un magazin cu tigari electronice , se poate ?
office@cjo.ro Echipa asked 4 ani ago

Buna ziua , sunt din Constanta , ma intereseaza sa stiu daca pot sa deschid un magazin in care sa vand tigari electronice importate din china si consumabile , daca da , care ar fi codul caen ?Astept pareri , va multumesc

3 Answers
office@cjo.ro Echipa answered 4 ani ago

Buna ziua,

In cazul dvs. este recomandat sa verificati SECTIUNEA G. – COMERT CU RIDICATA SI CU AMANUNTUL al Codurilor CAEN. Daca tigarile intra la produse electronice, atunci trebuie sa va indreptati spre un Cod ce priveste comercializarea de produse electronice.

office@cjo.ro Echipa answered 4 ani ago

Ideea este ca ele sunt pentru consum (utilizatorul inhaleaza nicotina lichid vaporizata de atomizator) din cate am inteles nu am avizul MS in Romania ! As putea sa vand doar tigarea in sine (doar partea electronica) fara nicotina lichid ? Producatori imi zic ca au toate certificatele pentru europa , in spania se vine in magazin , care ar fi pasi pentru obtinerea avizului MS , am vreo sansa?

office@cjo.ro Echipa answered 4 ani ago

Buna ziua,

Dac? cauza ar fi acel lichid de nicotina, atunci nu ar trebui sa existe probleme in ce prive?te aparatul in sine. Probabil ca MS nu acorda avizul pentru compozitia lichidului si efectele acestuia, insa la baza aparatul este un produs electronic. Trebuie sa afla?i ce anume nu este in regula pentru MS �ntruc�t MS nu ar putea sa-si dea acordul asupra aparatului in sine, ci eventual doar asupra lichidului respectiv.