DWQA Questionscumparare drepturi litigioase
office@cjo.ro Echipa asked 4 ani ago

Soacra mea a depus cerere pentru restituire pamant pe lega 205- 50 ha.Pentru ca nu i-a fost admisa de primarie am facut actiune in instanta pe numele soacrei .Fratii sotului meu nu au vrut sa contribuie la cheltuieli de judecata si expertize spunand ca nu-i intereseaza. In timpul procesului sotul meu a facut contract de vanzare cumparare drepturi litigioase cu soacra mea.Toate cheltuielile de judecata au fost achitate de noi.
Procesul a fost castigat si urmeaza sa primim 52 ha . Am depus hotararea judecatoreasca definitiva la primarie .primaria ne-a anuntat ca soacra mea trebuie sa mearga sa fie pusa in posesie.
Vreau sa stiu daca pot merge la primarie cu contractul de vanzare cumparare pentru a mi se emite titlul de propietate pe numelesotului meu. Asta deoarece fratii sotului meu s-au gandit acum ca ar avea si ei dreptul la ceva.

1 Answers
office@cjo.ro Echipa answered 4 ani ago

Buna ziua,

Raspunsul este afirmativ, insa indicat este sa mergeti si cu hotararea in sine, desi in principiu era bine ca hotararea sa fie pronuntata in numele sotului cumparator.

Mult succes si va multumim pentru publicarea intrebarii si increderea acordata!