DWQA QuestionsCum se face o contestatie de NUP?
office@cjo.ro Echipa asked 4 ani ago

Cum se face o contestatie de NUP?

5 Answers
office@cjo.ro Echipa answered 4 ani ago

Buna ziua,

Va trebui sa atacati la prim procuror motivarea procurorului de caz care a dat NUP-ul. Prin urmare, avand in vedere situatia de fapt si normele de drept aplicabile, dvs. atacati practic decizia procurorului motivand de ce considerati dvs. ca nu trebuia sa se acorde NUP-ul.

office@cjo.ro Echipa answered 4 ani ago

IN FAPT ESTE VORBA DE UN PROCES DE DISCRIMINARE IMPOTRIVA UNEI COMIISII DE CONCURS PT O FUNCTIE PUBLICA , EU AM PREZENTAT , DEPUS SI DECLARAT IN FATA ORGANULUI DE CERCETARE DOCUMENTE CARE ATESTA DISCRIMINAREA PRIN HOTARARE CNCD , IN REFERATUL ORGANULUI DE CERCETARE NU APAR ACESTE PROBE , MA INTERESEAZA SI UN FORMULAR DE CONTESTATIE , VA MULTUMESC , MA INTERESEAZA SI O ADRESA DE MAIL LA CARE SA VA COMUNIC INTREAGA SITUAIE.

office@cjo.ro Echipa answered 4 ani ago

Buna ziua,

In primul rand am sa va rog sa scrieti cu caractere mici deoarece este mai usor de citit.

In cel de-al doilea rand, nu exista un formular tipic pentru contestatie, motiv pentru care contestatia o atacati dvs. raportandu-va la situatia concreta. Practic, trebuie sa precizati de ce anume considerati ca nu trebuie sa existe NUP (practic ceea ce ati mentionat dvs. anterior cu privire la discriminare si sa atasati inscrisurile referitoare la acest caz).

In ce priveste problema de email, din pacate in prezent nu oferim consultanta individuala, insa va multumim pentru increderea acordata.

office@cjo.ro Echipa answered 4 ani ago

IN COMUNICATUL DE PRIMIRE DE LA PRIM PROCUROR ( AM PRIMIT JOI 11.08. 2011 COMUNICAREA ) SE SPUNE CA POT CONTESTA IN 20 ZILE DE LA DATA PRIMIRII ADICA PANA IN DATA DE 31.08.2011?
POT TRIMITE CONTESTATIA PRIN POSTA CU DOCUMENTELE?
mULTUMESC DIN SUFLET

office@cjo.ro Echipa answered 4 ani ago

Buna ziua,

Revin cu rugamintea sa scrieti cu caractere mici deoarece este mai usor de citit.

Raspunsul este afirmativ, puteti depune contestatia prin posta la care sa atasati documentele, insa sa trimiteti plicul cu confirmare de primire pentru a avea dovada expedierii si primirii plicului de catre parchet.